Webbutveckling

Vi utvecklar webb på alla typer av plattformar.

ETT ERBJUDANDE INOM

Teknik

En hemsida är ofta ett företags främsta ansikte utåt, det är därför viktigt att den skapar rätt känsla hos användaren och fungerar felfritt.

Vi har gedigen erfarenhet av webbutveckling och webbdesign. Tillsammans tar vi fram vad er webbsida behöver och hjälper er att prioritera efter era användares behov. Vi kan vara med hela vägen och hjälpa till med kravställning, produktion och förvaltning.

En snygg sida är en lättanvänd sida, vi tycker att hemsidedesign ska vara tydlig och tilltalande samt anpassad efter ert budskap och varumärke. Vi bygger responsiva och snabba hemsidor. Oavsett skärmstorlek eller maskinkapacitet blir användarens upplevelse av hemsidan positiv. Vi jobbar också mycket med tillgänglighetsanpassning av hemsidor, något som annars lätt glöms bort i häftiga designidéer. Här kan du läsa mer om tillgänglighetsanpassning och varför det är så viktigt.

Vårt utvecklarteam jobbar med en rad olika tekniker och ramverk och hjälper dig att välja den som passar ditt projekt bäst. Kontakta oss för en kostnadsfri prisuppskattning.

Case

BMW och MINI

Nya responsiva karriärsajter för BMW och MINI.

CSS3
HTML5
JavaScript
JQuery
PHP5
Wordpress

Case

Fastighetsbolaget Eidar

Ny responsiv hemsida i WordPress i samarbete med Profil Communication.

CSS3
HTML5
JavaScript
JQuery
MySQL
PHP5
Wordpress

Case

Precis Digital

Experter på datadriven digital marknadsföring

CSS3
HTML5
JavaScript
PHP5
Wordpress

Se fler erbjudanden inom teknik