Precis Digital

Experter på datadriven digital marknadsföring

 

CSS3
HTML5
JavaScript
PHP5
Wordpress

Precis Digitals tre grundare träffades via sitt jobb på Google. Det var där de fick idén om att starta ett digitalt marknadsföringsföretag, vilket de gjorde 2012. Idag har de 171 anställda i fyra länder och blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser och Best Large PPC Agency.

Uppdrag

Precis Digital utvecklar sina egna analys- och optimeringsverktyg som gör det möjligt att ta kritiska affärsbeslut baserade på data. De bygger delar av sitt erbjudande på en automatiserad bidding-modell inom köpt digital media och jobbar med en mängd olika smarta lösningar på komplexa digitala utmaningar. Swace Digital fick i uppdrag att utveckla en ny responsiv hemsida i WordPress, baserad på design från designbyrån Enström Jönsson. Hemsidan skulle ersätta fyra befintliga sidor, en för respektive land där de i dagsläget har sina kontor.

Tillvägagångssätt

Sidan innehåller bland annat en integration med rekryteringsverktyget Teamtailor som hanterar ansökningar till samtliga landskontor. För att få sidan att sticka ut tog vi tillsammans med grafikerna fram flera JavaScript animationer som visas högst upp på varje huvudsida.

Vi använde oss av dessa tekniker

CSS3
HTML5
JavaScript
PHP5
Wordpress

Resultat

Hemsidan lanserades under våren 2018. Resultatet ser du här.

Se mer case