Apputveckling

Vi utvecklar alla typer av mobila applikationer.

ETT ERBJUDANDE INOM

Teknik

Idag är det för många företag självklart att ha en mobil närvaro, men det är inte lika självklart vilken teknik som man bör välja när ens app ska utvecklas; Native eller en hybridlösning som cross-plattform? Vi har bred kompetens inom apputveckling och hjälper dig från start till mål, både med design och teknik.

Native appar byggs specifikt för den mobilplattform – exempelvis iOS eller Android – som den ska användas på, vilket innebär att den kan utnyttja varje plattforms specifika hård- och mjukvarufunktioner. Det ger native appar god prestanda, hastighet och flexibilitet . Den primära nackdelen med att välja native är att varje plattform behöver sin egen kodbas, det innebär att mer tid och pengar måste läggas på utveckling och underhåll.

För att minska ett projekts omfattning kan man istället välja att bygga en cross-plattformsapp. Crossplattformsappar har en huvudkodbas som är gemensam för alla plattformar och sen görs enskilda justeringar för varje plattform. Crossplattformsappar lämpar sig särskilt bra om ni som bolag är i ett tidigt skede eller om ni ska bygga en MVP. När vi bygger cross-plattformsappar bygger vi vanligtvist i React Native eller Flutter.

På Swace Digital jobbar vi med modern apputveckling, både när det kommer till utseende och tekniker, och bygger appar för både iOS och Android. Vi utgår från dina idéer och önskemål men tillför också våra egna erfarenheter för att hjälpa dig komma ännu längre. Vårt designteam hjälper dig att ta fram en sömlös användarupplevelse och våra utvecklare förverkligar dem med hjälp av tekniker som React Native, Swift, Java och Flutter. Vi har också stora erfarenheter av att integrera olika tekniker som din app vill använda, exempelvis identifiering med BankID.

Vi hjälper dig att välja rätt tekniker och bygger din drömapp. Kontakta oss för en kostnadsfri prisuppskattning.

Case

Plick

Sveriges bästa marknadsplats för att köpa och sälja secondhand kläder, skor och accessoarer.

Android
AWS
BackboneJS
iOS
PostgreSQL
Ruby on Rails

Se fler erbjudanden inom teknik