Minimal Viable Product, MVP

Vi har full koll på det tekniska samt det grafiska och hjälper gärna till att skala ner din idé till greppbar produktstorlek.

ETT ERBJUDANDE INOM

Teknik

En MVP (Minimum Viable Product) kallas ofta en avskalad produkt som innehåller ett fåtal funktioner. MVP är ett bra val om du har en produkt som du snabbt vill få ut på marknaden för att se hur den tas emot av tidiga användare. Med en MVP blir kostnaden lägre än om du startar med en fullt utvecklad produkt. Att börja med att bygga en MVP har blivit populärt eftersom huvudsakliga nyttan finns där och det gör det lättare att se hur produkten kan utvecklas i framtiden.

React Native är ett bra språk för att bygga en MVP. React Native gör det möjligt att bygga för både iOS och Android med en enda kodbas istället för att bygga två separata appar, vilket håller nere kostnaden. Behöver man även ett webbgränssnitt så kan man använda React.js för det, vilket är webbens motsvarighet till React Native. Att bygga i samma språk gör det enklare att dela kod men även kompetens i projektet. Detta innebär att det blir enklare att skala när det är dags att göra det.

Viktigt att tänka på när man ska bygga en MVP är att våga skala bort onödig funktionalitet och istället fokusera på att så effektivt som möjligt få ut produkten på marknaden och testa konceptet och generera användarfeedback.

Vi har full koll på det tekniska samt det grafiska och hjälper gärna till att skala ner din idé till greppbar storlek.

Smartplus

Smartare inventering, order- och drickshantering.

React Native
ReactJS
Ruby on Rails

Jetty

Ett molnbaserat verktyg för planering, kommunikation och produktion av komplexa evenemang.

Dart
Flutter
ReactJS
Redis
Redux
SQL
Symfony

BMW och MINI

Nya responsiva karriärsajter för BMW och MINI.

CSS3
HTML5
JavaScript
JQuery
PHP5
Wordpress

Se fler erbjudanden inom teknik