Minimal Viable Product, MVP

Vi har full koll på det tekniska samt det grafiska och hjälper gärna till att skala ner din idé till greppbar produktstorlek.

ETT ERBJUDANDE INOM

Teknik

En MVP (Minimum Viable Product) kallas ofta en avskalad produkt som innehåller ett fåtal funktioner. MVP är ett bra val om du har en produkt som du snabbt vill få ut på marknaden för att se hur den tas emot av tidiga användare. Med en MVP blir kostnaden lägre än om du startar med en fullt utvecklad produkt. Att börja med att bygga en MVP har blivit populärt eftersom huvudsakliga nyttan finns där och det gör det lättare att se hur produkten kan utvecklas i framtiden.

React Native är ett bra språk för att bygga en MVP. React Native gör det möjligt att bygga för både iOS och Android med en enda kodbas istället för att bygga två separata appar, vilket håller nere kostnaden. Behöver man även ett webbgränssnitt så kan man använda React.js för det, vilket är webbens motsvarighet till React Native. Att bygga i samma språk gör det enklare att dela kod men även kompetens i projektet. Detta innebär att det blir enklare att skala när det är dags att göra det.

Viktigt att tänka på när man ska bygga en MVP är att våga skala bort onödig funktionalitet och istället fokusera på att så effektivt som möjligt få ut produkten på marknaden och testa konceptet och generera användarfeedback.

Vi har full koll på det tekniska samt det grafiska och hjälper gärna till att skala ner din idé till greppbar storlek.

Taggis

Ett unikt författarverktyg för eLearning, där man kan skapa interaktiva virtuella träningsmiljöer med 360- och stillbilder.

Marzipano
ReactJS
Ruby on Rails
SCORM1

Zound Industries

En modern responsiv headless hemsida för ett genuint innovativt och användarcentrerat företag.

CSS3
Headless
HTML5
JavaScript
MySQL
NodeJS
ReactJS
Teamtailor
Wordpress

Qliro

Enkla och säkra betalningar.

Gatsby
Gitlab
GraphQL
ReactJS
Wordpress
WPML

Se fler erbjudanden inom teknik