Jobba hos oss

Vår kultur

Arbetsklimatet på Swace är prestigelöst och personligt, vi är ett team som alltid hjälps åt och som stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Gemensamt intresse för det digitala

Ett brinnande intresse för det vi gör är något som vi på Swace alla har gemensamt. Vi mår därför som allra bäst i projekt som är varierande och utmanande, som kräver ett öppet sinne och en nyfikenhet för nya tekniker och metoder. Hos oss möter du allt från utvecklare, designers, projektledare, konstnärer, tv-spelnördar, självutnämnda Office-DJs till studenter och en och annan kund som tycker det är kul att hänga med oss på kontoret.

Teamkänsla och självständighet

Vi vet att vårt företags framgång uteslutande beror på vår gemensamma vilja att samarbeta, kommunicera och aktivt stötta varandra. Det betyder att varje nyanställd får en mentor, vi sitter i ett öppet kontorslandskap och att en naturlig del av det dagliga arbetet är att vi brainstormar och löser utmaningar ihop. Vi har också medvetet byggt ihop vårt team med hjälp av ett brett spektra av olika personligheter - något som berikat oss såväl socialt som det breddat vår samlade kompetens professionellt; något som gör att vi både trivs och har riktigt kul tillsammans.

Ett bolag vi själva vill jobba på

Vi på Swace förstår att bakom kreativt nytänkande, står människor som fått förutsättningar att förvalta sin egna potential, självförtroendet att självständigt utveckla den och ansvaret att stötta sina kollegor att avancera. Just därför har vi inga chefer. Vi behöver inga fasta arbetstider. Tillsammans leder vi varandra och formar det företag vi själva drömmer om att arbeta på.

Grundades

2012

Medarbetare 2012

5

st

Medarbetare 2019

st

Antal investeringsprojekt

7

st

Omsättning

18

miljoner

Våra kontor
Uppsala
Vårt huvudkontor ligger på Kungsgatan 28 i centrala Uppsala. Under sommaren 2018 flyttade vi in i huset som byggdes i slutet av 1800-talet. Kontoret är det sjätte i ordningen i takt med att bolaget växt. I Uppsala sitter merparten av våra medarbetare.
Stockholm
I Stockholm hittar du oss på Hornsgatan 24, nära Slussen och kort avstånd till centralen. Det är det mindre av våra två kontor och ligger i ett hus som byggdes under tidigt 1700-tal. Vi har idag 8 medarbetare som bor i Stockholm och som har kontoret som bas.

Just nu söker vi:

Apputvecklare med fokus på React Native

Nu söker vi dig med erfarenhet av att arbeta med app-utveckling och då främst React Native då det är den tekniken vi använder mest just nu inom app-utveckling. Du kommer att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala och hjälpa våra kunder med deras digitalisering. Vårt fokus ligger på utveckling inom webb, appar och system så på sikt ser vi gärna att du är öppen för möjligheten att arbeta med olika tekniker och bli en bred specialist.

Översikt

  • React Native

  • Utbildning: Civilingenjör eller MSc

Testare/kvalitetssäkrare

Vi söker testare/kvalitetssäkrare till Swace. Rollen är ny hos oss så detta är en spännande möjlighet för dig som vill vara med och bygga upp rollfunktionen och vår arbetsprocess.

 

Översikt

  • Utbildning inom test och/eller 2-3 års arbetslivserfarenhet

  • Kunskap inom JavaScript

Webbutvecklare inom React

Vi söker nya medarbetare! Med nya projekt på gång behöver vi stärka upp vårt team med en webbutvecklare med erfarenhet av React. Hos oss kommer du få chansen att arbeta med de modernaste lösningarna inom området med headless CMS vilket ger snabbare hemsidor och en bättre användarupplevelse. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers.

Översikt

  • Erfarenhet av React

  • Utbildning Civilingenjör eller MSc

Instagram
Se bilder från vår vardag på Swace Digital