Jobba hos oss

Vår kultur

Arbetsklimatet på Swace är prestigelöst och personligt, vi är ett team som alltid hjälps åt och som stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Gemensamt intresse för det digitala

Ett brinnande intresse för det vi gör är något som vi på Swace alla har gemensamt. Vi mår därför som allra bäst i projekt som är varierande och utmanande, som kräver ett öppet sinne och en nyfikenhet för nya tekniker och metoder. Hos oss möter du allt från utvecklare, designers, projektledare, konstnärer, tv-spelnördar, självutnämnda Office-DJs till studenter och en och annan kund som tycker det är kul att hänga med oss på kontoret.

Teamkänsla och självständighet

Vi vet att vårt företags framgång uteslutande beror på vår gemensamma vilja att samarbeta, kommunicera och aktivt stötta varandra. Det betyder att varje nyanställd får en mentor, vi sitter i ett öppet kontorslandskap och att en naturlig del av det dagliga arbetet är att vi brainstormar och löser utmaningar ihop. Vi har också medvetet byggt ihop vårt team med hjälp av ett brett spektra av olika personligheter - något som berikat oss såväl socialt som det breddat vår samlade kompetens professionellt; något som gör att vi både trivs och har riktigt kul tillsammans.

Ett bolag vi själva vill jobba på

Vi på Swace förstår att bakom kreativt nytänkande, står människor som fått förutsättningar att förvalta sin egna potential, självförtroendet att självständigt utveckla den och ansvaret att stötta sina kollegor att avancera. Just därför har vi inga chefer. Vi behöver inga fasta arbetstider. Tillsammans leder vi varandra och formar det företag vi själva drömmer om att arbeta på.

Grundades

2012

Medarbetare 2012

5

st

Medarbetare 2019

st

Antal investeringsprojekt

7

st

Omsättning

18

miljoner

Våra kontor
Uppsala
Vårt huvudkontor ligger på Kungsgatan 28 i centrala Uppsala. Under sommaren 2018 flyttade vi in i huset som byggdes i slutet av 1800-talet. Kontoret är det sjätte i ordningen i takt med att bolaget växt. I Uppsala sitter merparten av våra medarbetare.
Stockholm
I Stockholm hittar du oss på Hornsgatan 24, nära Slussen och kort avstånd till centralen. Det är det mindre av våra två kontor och ligger i ett hus som byggdes under tidigt 1700-tal. Vi har idag 8 medarbetare som bor i Stockholm och som har kontoret som bas.

Just nu söker vi:

Webbutvecklare

Vi söker nya kollegor till vårt team i Uppsala! Är du en teknikintresserad civilingenjör eller datavetare med kompetens inom webbutveckling och som kan tänka dig att bredda din kompetens, då har du hamnat rätt. Läs mer om tjänsten via länken.

Översikt

  • Kompetenser inom webbtekniker som React, JavaScript, PHP och Wordpress

  • Civilingenjör eller Master of Science

  • Heltid

Utvecklare inom webb-, app- eller systemutveckling

Swace Digital växer och söker nya medarbetare till våra kontor i Stockholm och Uppsala. Hos oss kommer du få arbeta med varierande projekt inom webb-, app- eller systemutveckling beroende på din kompetens. Oavsett om du är specialist eller generalist har vi en plats för dig och tillsammans utvecklar vi varandra. Har du ett genuint tekniskt intresse och känner att vi kan vara rätt för dig – Läs vidare om tjänsten!

Översikt

  • 0-5 års erfarenhet

  • Goda kunskaper inom Android, iOS, systemutv. eller webb

  • Civilingenjör eller Master of Science

Instagram
Se bilder från vår vardag på Swace Digital