Öka hastigheten på er hemsida

Vi hjälper dig att optimera din hemsida för en stabilare och trevligare användarupplevelse

ETT ERBJUDANDE INOM

Teknik

En snabb hemsida ger inte bara en trevlig och stabil användarupplevelse, det påverkar också er synlighet i Googles sökresultat och hjälper er nå ut till fler. Idag surfar dessutom många användare på sina mobiler vilket gör hastighet extra viktigt.

Vi hjälper er med samtliga steg när det kommer till att förbättra er hemsidas hastighet. Från att analysera till att kommer med förslag på vilka åtgärder som kan vidtas till implementering. Det kan handla om saker som att strukturera och skriva om koden, optimera renderingen eller förändra hur sidan använder bilder. Exempelvis uppfattas en hemsida som snabbare om den kan börja rendera vissa delar och ge snabba livstecken till användaren om att något händer medan den jobbar på att hämta innehåll.

Var en sida hostas påverkar också hur snabbt den kan levereras till användaren. Våra hemsidor serveras från en CDN (Content Delivery Network), ett nätverk av servar som ser till att alltid skicka sidan från den geografiskt närmaste servern till besökaren vilket exempelvis minskar time-to-first-byte.

Självklart har vi också hastigheten i åtanke om du vill bygga en ny hemsida. Genom att bygga headless hemsidor minskas tiden det dröjer innan hemsidan börjar synas i användarens webbläsare eftersom presentationen av innehållet inte är beroende av att innehållet skall läsas in.

Se fler erbjudanden inom teknik