Virtual eTraining

Interaktiv träning i virtuella flygmiljöer för bl.a. Norwegian, SAS, TUI-fly & Airberlin.

HTML5
JavaScript
SCORM1

Virtual eTraining erbjuder ett virtuellt utbildningskoncept som kombinerar interaktiva 360° virtuella utbildningsmiljöer med traditionell e-learning. Produkten kan samverka med vanliga Learning Management System, eller användas fristående.

Uppdrag

För att förbättra, modernisera och spara pengar på utbildning av kabinpersonal beställde Norwegian Airlines en online-version av deras fysiska utbildning, samt en repetitionsutbildning baserad på en virtuell 360° miljö.

Tillvägagångssätt

Swace Digital teknisk partner utvecklade vi en 360° flygmiljö med tillhörande editeringsverktyg som gör det möjligt för kunden att på egen hand skapa efterfrågat kursmaterial. Verktyget har bl.a. stöd för att addera lager av interaktivitet i form av quiz, bilder, ljud och filmer.

Resultat

Resultatet blev en virtuell kurs baserad på en 360˚ “walk -around” i flygplanskabinen. Kabinpersonal kan fritt utforska den virtuella miljön i ett inlärningsläge eller ledas genom olika scenarier som visas i programvaran. Swace Digital stod för utvecklingen av denna produktion som idag används av samtlig kabinpersonal på Norwegian Airlines.

Teknikval

HTML5
JavaScript
SCORM1

Vill du inleda ett samarbete?

För att skicka in din ansökan eller kontaktförfrågan behöver du godkänna vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy

Se fler case