Headless CMS

En av de modernaste lösningarna på marknaden

ETT ERBJUDANDE INOM

Teknik

Headless CMS är Swace Digitals senaste webblösning för att snabbt kunna leverera nytta för slutanvändare och aktörer som skall administrera plattformen.

Traditionella CMS består av två delar, en som sparar och hanterar ditt innehåll och en som presenterar det innehållet. Ett headless CMS används istället bara för att spara och hantera innehåll och sen använder vi React för att presentera det.

På Swace jobbar vi med WordPress som Headless CMS, det är ett av världens största CMS verktyg och går att göra Headless vilket tillåter oss att anpassa presentationen av innehåller precis efter era önskemål. React-koden hämtar innehållet via WordPress API och använder det för att populera sidan. Genom React kan vi skapa en mer dynamisk upplevelse för besökaren där användarens interaktioner med sidan lättare kan kommas ihåg och saker som inloggat läge kan integreras bättre med sidan. Eftersom renderingen av sidan inte är beroende av wordpress kan de för-renderas vilket både gör att hemsidan blir snabbare och användarupplevelsen känns smidigare. När wordpress inte används för att rendera innehåll förbättras också säkerheten eftersom det kan låsas och bara tillåta tillgång för administratörer.

Se fler erbjudanden inom teknik