Funäsfjällen

En hemsida för dig som letar efter nya äventyr i vacker fjällmiljö.

AWS
Gatsby
GraphQL
Headless
JavaScript
Mapbox
PHP5
ReactJS
Wordpress

Funäsfjällen är en hemsida för dig som letar efter inspiration för äventyr i vacker fjällmiljö. Du kan inspireras, hitta och boka aktiviteter oavsett när på året. Funäsfjällen förmedlar även boenden och på hemsidan kan du hitta information om hela fjällområdet.

Tillvägagångssätt

Här använde vi vår Gatsby-stack med en EC2 / RDS / S3 i bakgrunden för allting som har med WordPress att göra, och Gatsby och ReactJS för front-end. Vi har också ett gäng integrationer mot olika tjänster, bl.a. CityBreak, Mapbox och Spår & Leder. Sidan byggs statiskt med Gatsby vilket ger oss hög hastighet trots ett stort antal filmer och bilder på sidan.

Resultat

Den nya sidan ger en väldigt enkel och tydlig överblick på vad Funäsfjällen har att erbjuda. Det är smidigt att hitta aktiviteter/upplevelser utifrån sina egna intressen och man kan dessutom se dessa på en interaktiv karta. Hemsidan känns också med “levande” än vad den gjorde tidigare vilket gör att det är skönare att navigera på sidan. Besökare kan enkelt följa läget på de olika områdena i Funäsfjällen på Funäsfjällen idag. Sammanfattningsvis gör den nya sidan det enklare att hitta det man vill, vilket man är ute efter när man letar destination för sin resa.

Hemsidan lanserades Juni 2023 och slutresultatet ser du här.

Vi använde oss av dessa tekniker

AWS
Gatsby
GraphQL
Headless
JavaScript
Mapbox
PHP5
ReactJS
Wordpress

Se mer case