Vi växer och blir fler

Under hösten och vintern har Swace fått flera nya medarbetare. Vi har stärkt upp vårt team med en digital projektledare, med utvecklare som är helt nya på Swace och med deltidare som klivit upp till heltid.

Patrik har en bakgrund som utvecklare och tidigare jobbat på digital byrå med webbutveckling. Senast har Patrik arbetat som projektledare inom en större organisation. All denna erfarenhet tar han med sig in i sin roll som digital projektledare på Swace.

 

Anna har en master inom Datavetenskap vid Uppsala Universitet och hade hunnit med en del utveckling inom React innan hos startade på Swace. Anna har fortsatt sin utveckling inom React i olika projekt och även fått prova på grafisk design.

 

Dennis har tidigare jobbat som konsult i Stockholm och har nu hittat hem till Uppsala. Dennis som är civilingenjör inom Teknisk Fysik har direkt hoppat in i vårt största projekt där han sitter med utveckling i React.

 

Amanda, Elliot och Filip startade som sommarjobbare på Swace förra året. Sedan dess har de arbetat deltid hos oss medan de avslutat sina studier. Under hösten har till vår stora glädje alla tre börjat jobba på heltid.