Jenny berättar om sin roll som utvecklare

Hej Jenny! Du har jobbat som utvecklare på Swace i snart ett år nu, här kommer några frågor om din roll hos oss.

Vad innebär din roll som utvecklare hos oss? 

Jag har främst jobbat med apputveckling och min roll som utvecklare innebär då att antingen vara med och skapa upp en app från grunden eller att vidareutveckla en befintlig app. Oftast får jag en design för UI/UX som jag kan utgå ifrån när jag ska utveckla. Jag jobbar främst med utveckling på frontend, men gör också vissa delar på backend.

 

 

Hur ser en vanlig dag ut? 

En vanlig dag börjar med en avstämning med teamet för att kolla läget med alla, se hur vi ligger till och vad alla kommer att fokusera på att jobba med under dagen. Sedan kör jag igång med utveckling kopplat till de uppgifter som är tilldelade till mig. Ofta hörs vi av i teamet under dagen också om det dyker upp några oklarheter eller om vi behöver hjälpas åt att diskutera fram en lösning på hur något ska utvecklas. Det vanliga arbetet blandas också upp med att vi regelbundet har exempelvis workshops och planeringsmöten för att planera vilka uppgifter vi ska prioritera till nästa sprint.

Du har ju varit här i snart ett år, vad är det som gör att du trivs på Swace?

Jag trivs så otroligt bra på Swace mycket tack vare vår arbetsplatskultur som gör att jag tycker att det känns kul att gå till jobbet. Jag har kollegor som är härliga, behjälpliga och peppande i alla lägen. Jag har också en arbetsbelastning som ligger på en bra och hanterbar nivå. Det gör att jag kan producera och känna att jag bidrar mycket, utan att behöva känna stress och hets i mitt arbete.

 

 

Jag vill också passa på att välkomna dig tillbaka efter semestern! Hur har din sommar varit?

Jag har haft en jättefin sommar där jag har umgåtts mycket med familj och vänner! Mycket av tiden har jag spenderat ute i min familjs sommarstuga i Höga Kusten där jag bland annat har passat på att paddla kajak och plocka hjortron. Trots det fina vädret har det inte blivit ett enda bad för min del i sommar, men det kanske inte är för sent!

 

 

Vi är så glada att ha Jenny som kollega! Och vi håller tummarna för att hon hinner ta sig ett bad innan sommaren lider mot sitt slut.