Året som gått

2017 var ett händelserikt och spännande år för oss på Swace. 

Andrew och Sebastian som skrivit sina examensarbeten hos oss har tagit ut sin examen och börjat jobba på heltid. Vi har fått fler härliga kollegor och har totalt blivit 8 nya Swace:are. För att hinna med vår tillväxt har vi rekryterat Sophie som jobbat som konsultchef på Academic Work innan. Tillsammans har vi alla varit på konferens i Åre, firat in både sommar och jul.

I november förvärvade vi Webbgaragets webbverksamhet i Uppsala. Därmed har vi breddat vår kundportfölj och fått kunder som vi ser potential att växa tillsammans med. Vi har också blivit delägare i Virtual eTraining och under året utvecklat en plattform som kommer att lanseras på den globala marknaden under 2018. I dotterbolaget Plick har vi fokuserat på att öka användaraktiviteten och att förbättra backoffice systemet som hanterar annonser, statistik, transaktioner och mycket annat. Vi har även lanserat en sprillans ny version av Android-appen

Under året har vi fått förtroende att leverera till nya såväl som gamla kunder och samarbetspartners. Vår verksamhet växer vilket vi är stolta över.  Stort tack till alla kunder och partners för detta år! Ser fram emot ett gott samarbete under 2018.

 

God Jul & Gott Nytt År!