Jobba hos oss

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Läs mer om hur det är att arbeta hos oss och spana in våra lediga tjänster.

Vi som jobbar på Swace Digital delar ett genuint intresse för teknik och användarcentrerade lösningar. Vi har möjlighet att jobba med det vi tycker är kul och det vi producerar är av hög kvalitet.

På Swace Digital

Vårt arbete handlar om att hitta den bästa lösningen utifrån kundens behov. Vi tror på skräddarsydda lösningar vilket gör att vi ständigt ställs inför nya utmaningar. Våra medarbetare breddas genom att få ett stort ansvar i projekten vi arbetar med och har ofta möjlighet att påverka valet av teknik. Vi gillar att arbeta med nya tekniker och ligger alltid i framkant.

Vår kultur

Arbetsklimatet på Swace är prestigelöst och personligt, vi är ett team som alltid hjälps åt och som stöttar varandra i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att trivas på jobbet, att vi har kul tillsammans som kollegor och att vi utmanas i våra arbetsuppgifter. En platt organisation gör det möjligt för alla att synas och vara med och påverka.

Bli en del av vårt team

Känns Swace som en arbetsplats för dig? Du hittar våra lediga tjänster längre ner på sidan. Hör gärna av dig om du hittar något som verkar intressant!

Just nu söker vi:

Webbutvecklare

Vi söker nya kollegor till vårt team i Uppsala! Är du en teknikintresserad civilingenjör eller datavetare med kompetens inom webbutveckling och som kan tänka dig att bredda din kompetens, då har du hamnat rätt. Läs mer om tjänsten via länken.

Översikt

  • Kompetenser inom webbtekniker som React, JavaScript, PHP och Wordpress

  • Civilingenjör eller Master of Science

  • Heltid

Utvecklare inom webb-, app- eller systemutveckling

Swace Digital växer och söker nya medarbetare till våra kontor i Stockholm och Uppsala. Hos oss kommer du få arbeta med varierande projekt inom webb-, app- eller systemutveckling beroende på din kompetens. Oavsett om du är specialist eller generalist har vi en plats för dig och tillsammans utvecklar vi varandra. Har du ett genuint tekniskt intresse och känner att vi kan vara rätt för dig – Läs vidare om tjänsten!

Översikt

  • 0-5 års erfarenhet

  • Goda kunskaper inom Android, iOS, systemutv. eller webb

  • Civilingenjör eller Master of Science