Jobba hos oss

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Läs mer om hur det är att arbeta hos oss och spana in våra lediga tjänster.

Vi som jobbar på Swace Digital delar ett genuint intresse för teknik och användarcentrerade lösningar. Vi har möjlighet att jobba med det vi tycker är kul och det vi producerar är av hög kvalitet.

På Swace Digital

Vårt arbete handlar om att hitta den bästa lösningen utifrån kundens behov. Vi tror på skräddarsydda lösningar vilket gör att vi ständigt ställs inför nya utmaningar. Våra medarbetare breddas genom att få ett stort ansvar i projekten vi arbetar med och har ofta möjlighet att påverka valet av teknik. Vi gillar att arbeta med nya tekniker och ligger alltid i framkant.

Vår kultur

Arbetsklimatet på Swace är prestigelöst och personligt, vi är ett team som alltid hjälps åt och som stöttar varandra i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att trivas på jobbet, att vi har kul tillsammans som kollegor och att vi utmanas i våra arbetsuppgifter. En platt organisation gör det möjligt för alla att synas och vara med och påverka.

Bli en del av vårt team

Känns Swace som en arbetsplats för dig? Du hittar våra lediga tjänster längre ner på sidan. Hör gärna av dig om du hittar något som verkar intressant!

Just nu söker vi:

Erbjudanden