Smartplus

Smartare inventering, order- och drickshantering.

React Native
ReactJS
Ruby on Rails

Smartplus är en tjänst som gör inventeringen, order- och drickshanteringen snabbare, effektivare och roligare. Tjänsten fungerar lika bra i en butik, på ett lager och i en restaurang.

Uppdrag

Inventering av lager och hyllor är en tidskrävande och kostsam process. Patrik, som är entreprenören bakom SmartPlus och jobbat flera år i hotell- och restaurangbranschen, ville göra något åt saken och kom till oss med sin idé. Arbetet med Smartplus började under 2014 med målet att förenkla för restaurangbranschen att hantera sin order- och inventeringsprocess. Vi tog fram UX och design för tjänsten som skulle komma att bestå av ett admin gränssnitt för desktop samt en mobilapplikation.

Tillvägagångssätt

Efter en inledande förstudie tog vi fram UX och responsiv design för den nya tjänsten. Admingränssnittet och den publika hemsidan byggdes i React och mobilapplikationen i React native. Back-end byggdes i Ruby on Rails.

Resultat

Tillsammans med sina kunder har SmartPlus växt till att bli vad det är idag: En lösning anpassat för dem som behöver ett smartare, snabbare och bättre sätt att hantera sina uppgifter inom beställningar, inventering och dricks. Smartplus används idag av bland andra At Six, Boulebar och Pong. Läs mer här.