Fastighetsbolaget Eidar

Ny responsiv hemsida i WordPress

CSS3
HTML5
JavaScript
JQuery
MySQL
PHP5
Wordpress

Med drygt 6 000 hyreslägenheter i hela Trollhättan erbjuder AB Eidar Trollhättans Bostadsbolag, rum och kök för alla smaker. De har boende för studenter, småbarnsfamiljer och äldre, såväl mitt i stan som i radhusidyller nära naturen.

Uppdrag

Tillsammans med Profil Communication i Trollhättan utvecklade vi en ny hemsida i WordPress åt Eidar. Sidan skulle integreras med fastighetssystemet Momentum där hyresgästerna kan logga in, söka bostäder och ställa sig i kö.

Tillvägagångssätt

Eidar ville göra det enklare för sina hyresgäster att felanmäla, hålla sig uppdaterade på händelser i området samt att enkelt kunna ställa sig i kö för bostäder.

Resultat

Eidars nya hemsida lanserades i april 2017. Bland alla funktioner och finesser finns bland annat en kartfunktion där alla Eidars bostadsområden finns utritade i en interaktiv karta, där besökaren kan se vilket utbud av aktiviteter, transporter, grönområden m.m som finns i området.

Teknikval

CSS3
HTML5
JavaScript
JQuery
MySQL
PHP5
Wordpress

Vill du inleda ett samarbete?

För att skicka in din ansökan eller kontaktförfrågan behöver du godkänna vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy

Se fler case