Cicero Fonder

Som man sår får man skörda

CSS3
HTML5
JQuery
MySQL
PHP5
Wordpress

Cicero Fonder är ett svenskt, oberoende, analysdrivet fondbolag med några få fonder i huvudsak med inriktning mot Norden.

Uppdrag

Cicero Fonder är specialiserade på aktiv förvaltning av svenska/nordiska aktie- och räntefonder, globala allokeringsfonder samt förvaltning av indexfonder på tillväxtmarknader. De vände sig till Swace för att förnya sin hemsida, både grafiskt och funktionsmässigt.

Tillvägagångssätt

Swace Digital tog fram en ny modern responsiv webdesign, och byggde ett fullskaligt system anpassat efter kundens interna och externa behov. Mycket av den information som visas på hemsidan, och som tidigare hanterats manuellt av medarbetarna på Cicero Fonder, har nu automatiserats och gjorts tillgänglig på samtliga plattformar (desktop, mobil och surfplatta).

Vi använde oss av dessa tekniker

CSS3
HTML5
JQuery
MySQL
PHP5
Wordpress

Resultat

Genom att förenkla uppdatering av fondkurser, automatisera utskick och filexporter samt ge förvaltare möjlighet att logga in på hemsidan och där i genom få direkt access till innehav, kundregister och avkastning har Swace kunnat effektiviserar backoffice-arbetet på ett sätt som är svårt för en nischad verksamhet att göra på egen hand.

Se mer case

Vill du inleda ett samarbete?

För att skicka in din ansökan eller kontaktförfrågan behöver du godkänna vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy