BMW och MINI

Nya responsiva karriärsajter

CSS3
HTML5
JavaScript
JQuery
PHP5
Wordpress

I samarbete med fullservicebyrån Whydentify tog vi fram karriärsajter för BMW och MINI enligt deras grafiska profiler. Syftet var att centralisera rekryteringen för samtliga återförsäljare, först i Sverige och sedan i Norge.

Whydentify är en fullservicebyrå som specialiserar sig på Employer Branding, HR-kommunikation och rekryteringsannonsering. De jobbade med BMW som ville hjälpa sina återförsäljare genom att centralisera rekryteringen för samtliga återförsäljare av BMW, och MINI som också ägs av BMW Group. Först i Sverige, men senare även i andra länder.

Hemsidorna för BMW Sverige och MINI gjordes responsiva och följde den nya grafiska profilen. Sidorna har sedan vidareutvecklats och har även implementerats i Norge.

Resultat

Återförsäljarna skulle inte längre själva behöva rekrytera utan BMW skulle centralt lyfta fram hur det är att jobba för dem och exponera jobbannonserna som sedan skulle hanteras av ett externt rekryterings- och bemanningsföretag. De behövde därför en stabil responsiv karriärsajt som kunde importera jobbannonserna från externa rekryteringssystem.

Teknikval

CSS3
HTML5
JavaScript
JQuery
PHP5
Wordpress