Webbutvecklare

Swace Digital fortsätter att växa och vi söker därför nu Webbutvecklare med viss erfarenhet för att stärka upp vårt team i Uppsala.

Vi på Swace kan erbjuda dig en arbetsplats där du får jobba i ett team med unga, drivna och teknikintresserade civilingenjörer. Vi passar dig som påbörjat din karriär, som vill jobba med nyare tekniker och fortsätta utvecklas.

 

Om Rollen

Hos oss kommer du att sitta inhouse och arbeta med olika webbprojekt för våra kunder och det kan variera från mindre till större projekt. Storleken på projektet kommer avgöra om du arbetar individuellt eller i team men du arbetar alltid tillsammans med en projektledare. Tekniken vi sitter med varierar bland annat mellan React, HTML, CSS, JavaScript, Ruby on Rails, PHP, WordPress, iOS eller Android. Tanken är att du på sikt kommer bredda dina arbetsuppgifter och kompetenser.

 

Om dig

Vi tror att du är en junior utvecklare men vi vill dock att du har någon form av erfarenhet av webbutveckling/fullstack då du kommer få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt förmodligen inom både front-end och back-end. Det viktiga är inte exakt vilka språk du kan utan att du är en person som vill fortsätta att utvecklas. Ett tekniskt intresse är därför ett måste.

Du har också en relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc. Då vi arbetar på svenska behöver du också behärska språket.

 

Om oss

Swace är en digital teknikpartner med kontor i Uppsala och Stockholm. Vi är idag 26 personer och våra utvecklare har civilingenjörsutbildningar inom IT, Teknisk Fysik och STS. Vi arbetar med webb-, app- och systemutveckling och ser gärna att våra utvecklare varierar mellan olika typer av projekt och tekniker. Vi har även en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand kläder.

Vi är ett prestigelöst team med högt i tak. Vi tror på frihet under ansvar och har därför flexibla arbetstider. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och tillsammans med sina kollegor och gör därför roliga grejer tillsammans.

 

 


 

Sök jobbet genom att fylla i formuläret som länkas nedan.

Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar direkt via mejl med hänvisning till GDPR.