Webbutvecklare inom React

Vi söker nya medarbetare! Med nya projekt på gång behöver vi stärka upp vårt team med en webbutvecklare med erfarenhet av React.

Hos oss kommer du få chansen att arbeta med de modernaste lösningarna inom området med headless CMS vilket ger snabbare hemsidor och en bättre användarupplevelse. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers.

 

Om rollen 

Vi arbetar som teknisk partners till våra kunder och hjälper dem med deras digitalisering. Vi bidrar med input gällande teknik och design och bygger responsiva och snabba hemsidor samt appar och system.

I denna roll kommer du att få vara en del av detta genom att hjälpa våra kunder att utveckla sina projekt utifrån deras önskemål och preferenser, främst inom webb. Till stor del använder vi oss av JavaScript-stacken, alltså React och Node.js. Du kommer delvis att få arbeta med Headless CMS som är Swace Digitals senaste webblösning för att snabbt kunna leverera nytta och är den lösningen som vi använder på våra flesta nya projekt. För oss är det viktigt att inte vara bunden till ett språk så på sikt kan du komma att få prova på andra tekniker som vi också sitter med så som WordPress, PHP, iOS, Android, och React Native.

Du kommer i första hand att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala men konsultuppdrag kan komma att bli aktuellt så det är en fördel om du är öppen för det. Projekten du kommer sitta med kommer att variera i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt beroende på det men du kommer alltid arbeta tillsammans med en projektledare.

 

Om dig

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av webbutveckling/fullstack från tidigare arbete då du kommer få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt förmodligen inom både front-end och back-end. I denna roll söker vi specifikt efter erfarenhet av React. Du är en person som vill fortsätta att utvecklas och ett tekniskt intresse är därför ett måste.

Du har också en relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc. Då vi arbetar på svenska behöver du också behärska språket.

 

Om oss

Swace är en digital teknikpartner med kontor i Uppsala och Stockholm. Under 2018 blev vi utnämnda till Gasellbolag och Superföretag av Veckans affärer.

Vi är idag 28 personer och våra utvecklare har civilingenjörsutbildningar inom IT, Teknisk Fysik och STS. Vi arbetar med webb-, app- och systemutveckling och ser gärna att våra utvecklare varierar mellan olika typer av projekt och tekniker. Vi har även en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand kläder.

Hos oss får du en arbetsplats som vi utformar tillsammans. Swace ska vara ett bolag som vi själva vill jobba på och det ligger som grund i allt vi gör. Vi är ett prestigelöst team med högt i tak och vi tror på frihet under ansvar. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och tillsammans med sina kollegor och gör därför roliga grejer tillsammans.

 

 


 

Sök jobbet genom att fylla i formuläret som länkas nedan.

Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar direkt via mejl med hänvisning till GDPR.