Apputvecklare

Vi söker ytterligare en apputvecklare till vårt in-house team!

Swace fortsätter att växa och vi har nu behov av att stärka upp vårt team med en apputvecklare. Till denna roll söker vi dig med erfarenhet av att arbeta med apputveckling oavsett om det är native appar eller cross plattform. Majoriteten av de app-projekt som vi arbetar med idag är inom React Native så det är en stor fördel om du har erfarenhet av just denna teknik sedan tidigare.

 

Om rollen 
Tanken är att du kommer att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala eller Stockholm men så länge rekommendationerna för Corona finns kvar arbetar vi på distans.

I rollen kommer du få arbeta med olika kundprojekt och fokus kommer ligga på app-utveckling i React Native. Då vi även tar oss an projekt med native appar, iOS och Android, samt Flutter ser vi gärna att du är öppen för att arbeta brett med app-utveckling.

Projekten du kommer sitta med kommer att variera i storlek och vi arbetar med allt från start-ups till större fintech-bolag. Du kommer antingen sitta i ett team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers eller arbeta individuellt men du kommer alltid arbeta tillsammans med en projektledare.

För oss är det viktigt att inte vara bunden till ett språk utan vi arbetar utifrån kundens behov och vad som är bäst rent tekniskt för produkten. Det är en stor anledning till att vi har ingenjörer som arbetar hos oss, just för att kunna arbeta brett. Då vi utöver appar jobbar med utveckling inom webb och system ser vi gärna att du är öppen för möjligheten att arbeta med olika tekniker och bli en bred specialist.

 

Om dig
Vi ser gärna att du har arbetat minst 1-2 år med apputveckling då du kommer få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av just React Native men har du erfarenhet av utveckling inom andra områden så som Swift, Android eller Flutter är detta också relevant. Erfarenhet av React är i så fall en stor fördel.

Du har också en relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc.

Du är en person som vill fortsätta att utvecklas och ett tekniskt intresse är därför ett måste.

 

Om oss
Swace är en digital teknikpartner med kontor i Uppsala och Stockholm. Vi hjälper våra kunder med digitala lösningar och produkter, exempelvis appar, UX-design, systemutveckling och webbutveckling.

Sedan starten 2012 har vi hunnit bli drygt 30 personer och vi planerar att fortsätta växa. De senaste två åren har vi blivit utnämnda till Gasellbolag av Di och Superföretag av Veckans affärer.

Hos oss får du en arbetsplats som vi utformar tillsammans. Swace ska vara ett bolag som vi själva vill jobba på och det ligger som grund i allt vi gör. Vi är ett prestigelöst team med högt i tak och vi tror på frihet under ansvar. För oss är det viktigt att trivas på jobbet, att vi har sammanhållning och en bra stämning. De flesta hos oss är utvecklare med civilingenjörsutbildningar inom IT, Teknisk Fysik och STS men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare.

Utöver våra kundprojekt har vi även en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand kläder.

 

 

 


 

Skicka din ansökan till sophie.ruth@swace.se