Apputvecklare med fokus på React Native

Är du utvecklare inom React Native och är intresserad av att bredda dig på sikt?
Nu söker vi dig med erfarenhet av att arbeta med app-utveckling och då främst react native då det är den tekniken vi använder mest just nu inom app-utveckling. Vi ser dock gärna att du är öppen för att arbeta brett rent tekniskt, med allt från native appar till webbutveckling då vi arbetar med varierande projekt. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers.

Om rollen 
Du kommer att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala och hjälpa våra kunder med deras digitalisering och inledningsvis med app-utveckling i React Native. Vårt fokus ligger på utveckling inom webb, appar och system så på sikt ser vi gärna att du är öppen för möjligheten att arbeta med olika tekniker och bli en bred specialist.

Till stor del använder vi oss idag av JavaScript-stacken, alltså React.js och Node.js. men även WordPress. Vi har också gjort några appar i Flutter. För oss är det viktigt att inte vara bunden till ett språk utan vi arbetar utifrån kundens behov och vad som är bäst rent tekniskt för produkten. Det är en stor anledning till att vi har ingenjörer som arbetar hos oss, just för att kunna arbeta brett.

Projekten du kommer sitta med kommer att variera i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt beroende på det men du kommer alltid arbeta tillsammans med en projektledare.

Om dig
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av React Native från tidigare arbete då du kommer få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt. Har du erfarenhet av utveckling inom andra områden som Swift, Android, React eller WordPress är det en stor fördel.

Vi ser även fram emot att höra av dig som är nyexaminerad och suttit i React Native på fritiden och känner att du har bra koll på det.

Du är en person som vill fortsätta att utvecklas och ett tekniskt intresse är därför ett måste.
Du har också en relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc.

Om oss
Swace är en digital teknikpartner med kontor i Uppsala och Stockholm. Vi hjälper våra kunder med digitala lösningar och produkter, exempelvis appar, UX-design, systemutveckling och webbutveckling.

Sedan starten 2012 har vi hunnit bli 30 personer och vi planerar att fortsätta växa. De senaste två åren har vi blivit utnämnda till Gasellbolag av Di och Superföretag av Veckans affärer.

Hos oss får du en arbetsplats som vi utformar tillsammans. Swace ska vara ett bolag som vi själva vill jobba på och det ligger som grund i allt vi gör. Vi är ett prestigelöst team med högt i tak och vi tror på frihet under ansvar. För oss är det viktigt att trivas på jobbet, att vi har sammanhållning och allmänt en bra stämning. De flesta hos oss är utvecklare med civilingenjörsutbildningar inom IT, Teknisk Fysik och STS men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare.

Utöver våra kundprojekt har vi även en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand kläder.